Duna-Tisza közi vitairatunk

Letölthető formátum:

LETÖLTÉS

Országos választási programunk

Ide kattintva olvashatja el őket!

http://mszp.hu/cimke/program

Facebook

Galéria

Nem zörög a haraszt...

Szerdán a plakátok állításait Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester, a közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője cáfolta: – Képtelenség lett volna titkos szerződéseket kötni – mondta az alpolgármester.

Király József, az MSZP polgármester-jelöltje és a városi szervezet elnöke elmondta, a plakátokon megjelent állításokat igazolni tudja, egy esetleges bírósági tárgyalásnak minden további nélkül néz elébe.

– Álláspontom szerint egy kampány arról szól, hogy beszélünk az elmúlt évek problémáiról. Én örülnék neki a legjobban, ha az derülne ki, hogy minden szabályosan és szigorúan a város érdekeit szem előtt tartva történt. A tények azonban nem ezt látszanak alátámasztani – mondta Király József.

Mennyi valójában Kecskemét adóssága?

Az MSZP plakátjai szerint a város több mint 20 milliárd forintos mínuszban van. Király József elmondta, ebbe az összegbe beleszámították a készülő élményfürdő 6,5 milliárd forintos kezességvállalását és a 7 milliárd forintos kötvénykibocsátást és annak járulékait is. Szemereyné álláspontja szerint viszont amíg nem keletkezik kötelezettség, addig nem lehet adósságról beszélni. A városi Fidesz szerint Kecskemétnek 11 milliárd forint az adóssága.

(baon.hu)