Duna-Tisza közi vitairatunk

Letölthető formátum:

LETÖLTÉS

Országos választási programunk

Ide kattintva olvashatja el őket!

http://mszp.hu/cimke/program

Facebook

Galéria

Lopásgátló népszavazás

Kedden délelőtt a kecskeméti, belvárosi piacon tartott sajtótájékoztatót és „lopásgátló” népszavazási akciót az MSZP.

Király József, a szocialisták helyi elnöke elmondta, hogy két nagyon fontos kérdésben gyűjtik a választópolgárok támogató aláírását. Az egyik az állami vezetők bérplafonja, a másik, s talán jóval fontosabb ügy pedig a magyar állami földek védelme. A két kérdéskör ezért is kapta a „lopásgátló népszavazás” nevet, hiszen a magyar társadalom kifosztásának megakadályozását tűzték ki célul.

A népszavazási aláírásgyűjtés Magyarországról, a magyar emberekről és azokról az "élősködőkről" szól, akik jelen pillanatban a magyar embereken uralkodnak – jelentette ki Nyakó István, aki leszögezte, hogy ez fidesz-ellenes népszavazásnak is tekinthető.

Mint kiemelte, a kérdésekben benne van az egész rendszer, a 0,9 százalékos nyugdíjemelés az állami vezetők bérének 250 százalékos emelésével együtt; benne van az oktatás válsága; az egészségügy kritikus állapota; benne van az urizálás, a lopás, a kisvasutak, a földbirtokosok és a kormánypárti pökhendiség.

Az aláírásgyűjtés egészen június 3-ig zajlik, az íveket hétköznapokon a MSZP kecskeméti irodájában (6000 Kecskemét, Katona József tér 18.) lehet aláírni, míg hétvégén a piacon települnek ki a szocialisták.