Duna-Tisza közi vitairatunk

Letölthető formátum:

LETÖLTÉS

Országos választási programunk

Ide kattintva olvashatja el őket!

http://mszp.hu/cimke/program

Facebook

Galéria

Leadta a céduláit Király József

 Ezt a levelet olvasta fel szerda délelőtt Király József, az MSZP kecskeméti elnöke a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatón. Ebben követelte, hogy Kecskemét országgyűlési képviselői tegyenek valamit a bajba jutott devizahitelesek érdekében. Terjesszenek be olyan intézkedési terveket, melyek kiutat jelenthetnek a válságos helyzetből. De nem ez a levél volt a szerdai sajtótájékoztató igazi főszereplője, hanem az a közel 3000 kopogtatócédula, melyek segítségével Király József indulhat a polgármesteri székért.


„A szükséges mennyiségű kopogtató cédulákat mintegy egy hét alatt sikerült összegyűjteni. Ez után következett az, hogy ezeket át kellett nézi, hogy csak a helyesen kitöltöttek kerüljenek be a hivatalba. Még a mai napig is rengeteget hoznak be és valószínűleg péntekig is nagyon sok beérkezik még, amiket természetesen el is fogadunk” - mondta el Király József az MSZP kecskeméti elnöke.

Mint elmondta, büszke arra, hogy minden egyéni körzetben sikerült jelöltet állítani valamint, hogy nagyban megújult és egyben megfiatalodott a kecskeméti MSZP, és bízik az önkormányzati választásokban, ami reményei szerint nagy változásokat hoznak majd Kecskemét életében.

(kecskemetitv.hu)