Duna-Tisza közi vitairatunk

Letölthető formátum:

LETÖLTÉS

Országos választási programunk

Ide kattintva olvashatja el őket!

http://mszp.hu/cimke/program

Facebook

Galéria

Király József adta át a Ganz Röck dolgozóinak a Kecskeméti Szervezet adományát

Több milliárd forintos felhalmozott tartozása miatt felszámolás indult a TE Ganz Röck Zrt. ellen. Mint ismert, a félegyházi kazángyár dolgozói október 7-e óta sztrájkolnak, elmaradt több mint féléves bérüket követelik teljes joggal.

A Magyar Szocialista Párt Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke, dr. Garai István Levente sajtóközleményt adott ki a bajba jutott munkások megsegítéséért. Király József, az MSZP Kecskeméti Szervezetének elnöke is csatlakozott a szolidaritási mozgalomhoz. Október 24-én, vasárnap délelőtt 10 órakor öt családnak adott át egyenként 10 ezer forintot, amellyel enyhíteni szeretnék a felszámolás alatt lévő Ganz Röck dolgozóinak helyzetét. A pénzadományról a sztrájkbizottság döntött, hogy mely családok kapják meg.

A kecskeméti elnök a kiskunfélegyházi Smile Rádiónak elmondta, hogy elég katasztrófa történt az elmúlt időszakban az országban, bár ezek természeti eredetűek voltak, ám ez a legborzasztóbb, amikor az emberek saját maguknak csinálják a bajt. Király továbbá elmondta, hogy a kecskeméti fiatal szocialistákkal összefogva csatlakoztak a gyűjtési mozgalomhoz, egy hét alatt sikerült összegyűjteni a 50 ezer forintnyi adományt.

Természesen nem ért véget a gyűjtés, aki bármilyen felajánlást tud tenni, jelentkezzen az alábbi telefonszámokon: 76/322-790, 76/467-388.