Indul az ajánlások időszaka

27747493_1250936888341504_4938022152985366676_27747493_1250936888341504_4938022152985366676_

2018. február 19-től adhatják le jelölő aláírásaikat a magyar választópolgárok az áprilisi országgyűlési választásokon indulni szándékozó egyéni jelöltekre. Bács-Kiskun megye 2-es választókörzetében (Kecskemét megosztott térképet ide kattintva talál) a Változás Szövetsége, az MSZP és a Párbeszéd Király Józsefet indítja a Fidesz ellen. Támogató szervezetek továbbá: DK és Liberálisok.

A választási törvénynek megfelelően az egyéni jelölteknek a választópolgárok ajánló aláírásait kell összegyűjteniük, és megfelelő szám esetén hivatalos is jelöltté válnak. Ez a folyamat február 19-én, hétfőn kezdődik meg, ekkor lesznek elérhetőek irodáinkban, aktivistáinknál az ívek. Az első napokban nagyon fontos, hogy minél többen aláírják az ajánlóíveket, ezzel segítve munkánkat, hogy lebonthassuk a félelmet, ami eluralkodott hazánkban.

Az MSZP kecskeméti irodája (Katona József tér 18.) az alábbi nyitva tartással várja Önöket az első hétben:

feb. 19-20. (hétfő-kedd): 0800 - 19:00 *hétfőn várhatóan csak 10:00 órától érkeznek be a lapok, függ a helyi választási iroda gyorsaságától!

feb. 21-22. (szerda-csütörtök): 08:00-16:30

feb. 23. (péntek) 08:00-13:00

Amennyiben szeretné, hogy aktivistánk személyesen keresse fel Önt otthonában, kérjük adja meg nevét, telefonszámát és címét az alábbi kapcsolati űrlapon: KATTINTSON!

VÁLTOZTASSUK MEG KÖZÖSEN MAGYARORSZÁGOT!