Duna-Tisza közi vitairatunk

Letölthető formátum:

LETÖLTÉS

Országos választási programunk

Ide kattintva olvashatja el őket!

http://mszp.hu/cimke/program

Facebook

Galéria

Rezsi STOP fórum Kecskeméten

Segítsünk közösen!

Kecskeméten a Katona József tér 18. szám alatti irodánkban gyűjtjük az adományokat. Tartós élelmiszert, bébi ételt, ásványvizet várunk elsősorban. Pénz adományt nyugta ellenében veszünk csak át

Előválasztási kisokos

Lássunk világosan Kecskeméten is!

Király József városatya, előválasztási képviselőjelölt meghívására, ma Kecskeméten járt dr. Ujhelyi István, az Európai Parlament képviselője, aki a helyi MSZP Irodában sajtótájékoztatót tartott. A tájékoztató témája az elhíresült ELIOS-ügy volt, amelyben a helyi közvilágítás "korszerűsítése" címén több mint gyanús ügyletek folytak, többek között Kecskeméten is.
A Magyar Szocialista Párt elnöke, dr. Tóth Bertalan volt az, aki nem hagyta feledésbe merülni a témát és kikérte az OLAF-tól (Európai Csalás Elleni Hivatal) az ügy aktáit, hiszen a magyar ügyészség (Polt Péter és társai) ezeket titokban akarta tartani.

Az akták hamarosan megérkeznek az MSZP-hez és akkor kiderül, hogy ki mozgatta a szálakat és a helyi vezetőket terheli-e (és milyen mértékű) felelősség a több mint furcsa ügyben.

Király József volt az, aki itt Kecskeméten kikérte a helyi iratokat, amelyet egy időre betekintésre meg is kapott, de aztán ezeket is lefoglalták.

Most az MSZP munkájának köszönhetően, Király József vélhetően hozzájuthat azokhoz a dokumentumokhoz, amelyeket nagyon nem akartak megmutatni az érintettek.

Az Elios-aktacsomag hamarosan megmutathatja, hogy mit rejteget a hatalom, hiszen ennek az ügynek a szálai úgy tűnik átszövik a Fidesz teljes önkormányzati és személyes, sőt családi kapcsolati rendszerét is.

Dr. Ujhelyi István és Király József ezután az Átrium Kávézó teraszán fogadta az érdeklődőket egy komoly, de hangulatos és közvetlen beszélgetésre, sőt mindketten apró ajándékokkal lepték meg az ott helyet foglaló, éppen vizsgára készülő, több mint harminc fiatalt, akik közül többen érdeklődtek a politika és Ujhelyi István munkája iránt is.

A rendezvény kötetlen beszélgetéssel ért véget. Az EP képviselő arra kérte és bíztatta Kecskemét lakóit, hogy az előválasztáson szavazzanak Király Józsefre, akivel eddig is több közös ügyben tudtak eredményesen dolgozni Magyarország és Kecskemét tisztább közéletéért. (Tancsa János)

Európa Fórum

A vita a tudás cseréje

Szeptember 15. fogadóóra

Király József, a Kecskemét 8. v.k. képviselője 2021. szeptember 15-én(szerdán) 17:00 órától 19 óráig képviselői fogadóórát tart a Kecskemét, Katona József tér 18. szám alatti földszinti irodában (volt Univer Székház), melyre várja a választókerület (belváros, Árpádváros) polgárait.

Ha telefonon szeretnének konzultálni, az alábbi számok hívásával tehetik meg: 06-20-584-6772 és a 06-76-504-141.

Amennyiben előre jeleznék személyes találkozási, vagy hívási szándékukat, azt a kiraly [dot] jozsef [at] hirosvarosert [dot] hu e-mail címre küldött levélben tehetik meg.

Karácsony Kecskeméten: Az emberek kormányát hozzuk majd létre

"Az emberek kormányát fogjuk megalakítani. Olyan kormányt, amely mögött embertömegek véleménye és akarata áll. Amely nem a kiváltságosok, a Mészáros Lőrincek országát építi majd, hanem mindenkiét. Nem az 1% kormányát, hanem a 99% kormányát" – fogalmazott a zord időjárás miatt a Lordok fedett folyosóján tartott beszédében.

Karácsony Gergely szerint már most is figyelnek az emberek véleményére, ezért is bízzák rájuk, hogy mondják meg, ki legyen az, aki vezeti az ellenzéket Orbán Viktor ellen. De nem az ő ellenzéki verzióját, egy vezért állítanak majd ki. Az ellenzéknek egy csapatjátékosra van szüksége – tette hozzá.

A főváros vezetője elmondta még, hogy olyan országot képzel el, ahol nem kell félnie senkinek, hogy az állásába kerül, ha ellenzéki eseményen vesz részt. Egy olyan országot álmodott meg, amelyet nem árusítanak ki az oroszoknak és a kínaiaknak – szögezte le. Egy olyan országban hisz Karácsony Gergely, amelynek vezetője nem különböztet meg és sarcol meg önkormányzatokat aszerint, hogy ellenzéki vagy kormánypárti politikus vezeti azokat.

Az utcafórum végén a Bács megyei kettes körzetben Király Józsefet ajánlotta az előválasztók figyelmébe, aki az MSZP megyei elnöke és önkormányzati képviselő Kecskeméten. Azt mondta róla, hogy igazi helyi politikus, egy valódi lokálpatrióta, aki régóta benne van a helyi közéletben. Az egyes körzetben pedig a jobbikos Lejer Zoltánt nevezte meg, mint aki a választók támogatására érdemes. A beszéd után többen fotózkodtak Karácsony Gergellyel, míg mások pár szót váltottak vele.

 

Szöveg forrása: kecsup.hu

 

Kecskeméti aláíráslehetőségek