Duna-Tisza közi vitairatunk

Letölthető formátum:

LETÖLTÉS

Országos választási programunk

Ide kattintva olvashatja el őket!

http://mszp.hu/cimke/program

Facebook

Galéria

6. vk. Széchenyiváros / Máriahegy – Dr. Dobos Adrienn

Dr. Dobos Adrienn vagyok, az Önök képviselőjelöltje az október 12-ei önkormányzati választásokon. Születésem óta Kecskeméten élek, választókerületem tősgyökeres lakója vagyok, fiatal jogász. Jelenleg ügyvédjelöltként dolgozom, előtte pedig Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Igazgatási Osztályán tevékenykedtem. Önkormányzati képviselőként részese kívánok lenni a választókerület mindennapjainak, a problémák megoldásainak. Ezért minden olyan lakossági kezdeményezést támogatni fogok választókerületemben, amelyek a jobb életkörülmények megteremtését szolgálják. Vágyam és célom, hogy szűkebb környezetünk valódi otthont jelentsen mindannyiunk számára. Ennek érdekében kérem, hogy tiszteljen meg szavazatával, hiszen a választás Önről, családjáról és városunk jövőjéről szól!

Az önkormányzatnak többmilliárdos bevételt hoz a Mercedes gyár működése. Azonban én azt szeretném, ha a következő években minden kecskeméti megérezné ezen beruházás hasznát, és a város pénzét valamennyiük életkörülményeinek javítására használnánk fel.

1. Könnyítjük a kisgyermekes családok megélhetését, ingyenessé tesszük a bölcsődei, óvodai ellátást a városban.

2. Biztonságosabbá tesszük a kerékpáros- és a gyalogos közlekedést. Újraszervezzük a város közösségi közlekedését. Több biztonságos gyalogos átkelőhelyet létesítünk a forgalmas útvonalakon.

3. Rendbe tesszük közterületeinket, javítjuk a zöldfelületek, parkok és játszóterek állapotát. Új játszótereket létesítünk, a régieket folyamatosan karbantartjuk.

4. Nagyobb közbiztonság lesz a városban. Az egyes városrészeknek elérhető polgárbarát rendőrsége lesz, amelyek munkáját több polgárőr és önkéntes támogatja.

5. Tiszta, átlátható közéletet és városi gazdálkodást vezetünk be. Megszüntetjük a felelőtlen vállalati gazdálkodást, a fiktív számlázásokat, a sok tízmilliós szakértői, tanácsadói megbízásokat, szigorúan ellenőrizzük a közpénzek felhasználását.

6. Több találkozási helyet létesítünk az idős embereknek, a fiataloknak pedig kulturált közösségi tereket, klubokat, sportolási- és szórakozóhelyeket.

Kecskemét élhető város, de sok a teendő. Szeretünk itt lakni és dolgozni. Ide köt bennünket saját múltunk, boldogulásunk és családunk, gyermekeink jelene és jövője. Önnel együtt szeretnék tenni, cselekedni a Hírös Városért. Mindannyiunkért!