Duna-Tisza közi vitairatunk

Letölthető formátum:

LETÖLTÉS

Facebook

Galéria

2. vk. Hetényegyháza – Bálint Imre

14 éve élek Hetényegyházán, 27 éve hivatásos repülőgép-vezető, helikopter pilóta vagyok, kettő gyermekem van. Hetényegyházán építek egy 450 nm üzemet ahol min. 30-70 fő részére kívánok biztonságos hosszú távú munkalehetőséget adni. A C-S-F vállalat igazgatója, tulajdonosa vagyok, hivatással és elkötelezettséggel Hetényegyházát kívánom az önkormányzatban képviselni. A választások előtt, szeptember 27-én és október 4-én 16 órakor falugyűlés tartok a Művelődési Házban, ahol közösen megvitathatjuk a település jövőjét!

Elérhetőségeim: tel.: 06 30 233 7776 | e-mail: balintcsf [at] gmail [dot] com

Tisztelt Választópolgár!

A felmerült problémák és igények alapján programom szervesen kapcsolódik a városra vonatkozó programunkhoz.

Könnyítjük a kisgyermekes családok megélhetését, ingyenessé tesszük a bölcsődei, óvodai ellátást a városban.

Az egész városban elvégezzük a járdák és utak felújítását, kiemelten Hetényegyházán. A vasútállomás megközelítése gyalogosan a Helikon utca felől szinte lehetetlen, gyalogos terelőkorlát készítésére is szükség van.

A buszmegállók felújítása elengedhetetlen, valamint a közvilágítást ki kell terjeszteni az egész településre!

Nagyobb közbiztonság lesz. A polgárőrség bővítése mellett szorosabb együttműködést építünk ki a rendőrség körzeti megbízottjával. Közös szolgálati gépjárművek biztosítása. A tanyákon élő idős emberekkel való folyamatos kapcsolattartás kialakítása.

Több találkozási helyet létesítünk az idős embereknek, a fiataloknak pedig kulturált közösségi tereket, klubokat, sportolási- és szórakozóhelyeket.

Tiszta, átlátható közéletet és városi gazdálkodást vezetünk be. Megszüntetjük a felelőtlen vállalati gazdálkodást, a fiktív számlázásokat, a sok tízmilliós szakértői, tanácsadói megbízásokat, szigorúan ellenőrizzük a közpénzek felhasználását.

A vállalkozásokkal együttműködve, a fiatalok, a nők számára több munkahelyet és részmunkaidős elfoglaltságot létesítünk. A gyermekes családok és a nyugdíjasok számára nagyobb kedvezményeket biztosítunk a városi szabadidős létesítmények használatánál.

Mindezeken felül még sok mindent kell megbeszélni, megtervezni, megcsinálni. Közösen sikerülni fog. Hiszen mindannyiunk érdeke Kecskemét sikere, és azon belül egy élhetőbb Hetényegyháza.