Duna-Tisza közi vitairatunk

Letölthető formátum:

LETÖLTÉS

Facebook

Galéria

15. vk. Méntelek, Katonatelep, Borbás – Juhász Roland

Juhász Roland 40 éves vállalkozó vagyok, két gyermek édesapja. Kecskeméten születtem, itt élek ebben a választókerületben, naponta találkozhatnak velem.

Szeretnék nagy figyelmet fordítani a hétköznapi problémák kezelésére, megoldására. Így különösen az útjaink folyamatos karbantartásra, a megfelelő közvilágítás kiépítése. Szeretném megkönnyíteni a választópolgáraim buszjáratokkal való városközponti bejutását, valamint a buszjáratok sűrűbbé tételét is.

Célomnak tartom a megfelelő közbiztonság kiépítését a polgárőrség és a rendőrség segítségével.
Két kisgyermekem van így tudom, mekkora problémát okozhat a bölcsődei, óvodai és iskolai ellátás a gyermekeinknek ezért szorgalmazni fogom az ingyenes ellátást, továbbá a férőhelyek bővítését.

Amennyiben engem választanak meg az október 12-i önkormányzati választásokon, akkor napról – napra haladva komfortosabbá, nyugodtabbá és biztonságosabbá tehetjük a mindennapjainkat.

Elérhetőségeim: tel.: 20 932 5324 | e-mail: innevato [at] gmail [dot] com

Az önkormányzatnak többmilliárdos bevételt hoz a Mercedes gyár működése. Azonban én azt szeretném, ha a következő években minden kecskeméti megérezné ezen beruházás hasznát, és a város pénzét valamennyiük életkörülményeinek javítására használnánk fel.

1. Könnyítjük a kisgyermekes családok megélhetését, ingyenessé tesszük a bölcsődei, óvodai ellátást a városban.

2. Biztonságosabbá tesszük a kerékpáros- és a gyalogos közlekedést. Újraszervezzük a város közösségi közlekedését. Több biztonságos gyalogos átkelőhelyet létesítünk a forgalmas útvonalakon.

3. Rendbe tesszük közterületeinket, javítjuk a zöldfelületek, parkok és játszóterek állapotát. Új játszótereket létesítünk, a régieket folyamatosan karbantartjuk.

4. Nagyobb közbiztonság lesz a városban. Az egyes városrészeknek elérhető polgárbarát rendőrsége lesz, amelyek munkáját több polgárőr és önkéntes támogatja.

5. Tiszta, átlátható közéletet és városi gazdálkodást vezetünk be. Megszüntetjük a felelőtlen vállalati gazdálkodást, a fiktív számlázásokat, a sok tízmilliós szakértői, tanácsadói megbízásokat, szigorúan ellenőrizzük a közpénzek felhasználását.

6. Több találkozási helyet létesítünk az idős embereknek, a fiataloknak pedig kulturált közösségi tereket, klubokat, sportolási- és szórakozóhelyeket.

Kecskemét élhető város, de sok a teendő. Szeretünk itt lakni és dolgozni. Ide köt bennünket saját múltunk, boldogulásunk és családunk, gyermekeink jelene és jövője. Önnel együtt szeretnék tenni, cselekedni a Hírös Városért. Mindannyiunkért!