Duna-Tisza közi vitairatunk

Letölthető formátum:

LETÖLTÉS

Facebook

Galéria

13. vk. Árpádváros – Laskovics Diána

27 éves vagyok, Budapesten születtem, de Kecskeméten élek már hosszú ideje.

Felsőfokú tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog-és Államtudományi Karán végeztem, nemzetközi igazgatásszervező szakon. Büszke vagyok rá, hogy munka mellett, saját erőből értem el ezt az eredményt.

2008 óta ápolónőként dolgozom a Bács-Kiskun megyei kórházban intenzív osztályán. Az itt szerzett tapasztalatok miatt is döntöttem úgy, hogy politikai pályába kezdek, s próbálom az elkeserítő helyzetben lévő magyar egészségügyet segíteni ezen az úton is.

Kellő elszántsággal és kitartással minden cél, ami a társadalom javára válik, megvalósítható.
Amennyiben bizalmat kapok Árpádváros önkormányzati képviselőjeként, a célom az lesz, hogy a városrészt felvirágoztassam.
Árpádváros tereinek, útjainak, járdáinak és intézményeinek megújításával szeretném még inkább szerethetővé és élhetővé tenni az Önök lakóhelyét.

1. Eltöröljük az óvodai és bölcsődei díjakat, azaz ingyenessé tesszük minden kecskeméti család számára.
2. Az utak és járdák felújítását azonnal elkezdjük az ott élők igényeinek figyelembevételével.
Mindezt nem csak választási fogásként, hanem az elkövetkezendő 5 évben folyamatosan végezzük.
3. Közterületeink, játszótereink azonnali rendbetételét, azok folyamatos kezelését, karbantartását és fejlesztését kiemelt feladatnak tekintjük.
4. Tervezzük a kerékpáros közlekedés szabályos és biztonságos feltételeinek kialakítását , őrzött biciklitárolókkal kiépítésével együtt.
5. Közbiztonság növelése, a városrészi rendőrőrsök újranyitásával és a polgárőrség megerősítésével.
6. Tiszta, átlátható közéletet és városi gazdálkodást ígérünk. Így nem lesznek KSE Kft-s, 400 milliós fiktív számlázások a városháza közreműködésével, valamint több tízmilliós „szakértői, tanácsadói” megbízások. Arra használjuk a város pénzét, amivel az Önök életét tesszük jobbá!
7. Kultúrált parkolóhelyek létesítésével és a parkolási rend egységesítésével, megfizethető parkolási díjakkal megoldjuk a parkolási problémákat.
8. Rávágy tér és környékének rehabilitációja, környezetének megújítása egy fontos célkitűzésünk.
9. A körzetben található bölcsödék, óvodák, iskolák szükség szerinti felújítása, modernizálása, Európai Uniós források igénybevételével.
Mindezeket nem csak választási fogásként, hanem az elkövetkezendő 5 évben folyamatosan végezzük.