11. vk. Műkertváros / Rendőrfalu / Kósafalu – Halász Gábor

TISZTELT POLGÁRTÁRSAM!

Halász Gábor vagyok, a kecskeméti MSZP képviselőjelöltje az egyik legkiterjedtebb, a Kossuthvárost, a Kósafalut, a Muszájt, a Műkertvárost, illetve a Rendőrfalut magába foglaló, 11. számú önkormányzati választókerületben. Kecskemét születésem óta az otthonom, amelyet munkámmal szeretnék mindannyiunk számára szebbé, biztonságosabbá varázsolni. Egyszerre tartom fontosnak a régi értékek megőrzését, városunk fejlődését, valamint az itt élők boldogulását. Képviselőjelölt társaimmal az alábbiak megvalósítását tűztem ki célul:

• Ingyenessé tesszük a bölcsődei, az óvodai ellátást Kecskeméten, segítséget nyújtva ezzel a kisgyermekes családoknak.

• Elvégezzük a régóta esedékes út-, és járdafelújításokat, növeljük a szilárd burkolatú utak számát.

• Megnyitjuk a Szegedi úton található vasúti átjárót.

• Csökkentjük a parkolási díjakat, a buszjáratok sűrítésével megkönnyítjük a külső városrészekben élők eljutását a központba.

• Kiemelt figyelmet fordítunk a kerékpárral, illetve a gyalogosan közlekedők biztonságának szavatolására. Kerékpárutat építünk a Műkertvárostól a főtérig, rendőrlámpát helyezünk el a Mártírok útja, és a Klebelsberg Kunó utca kereszteződésében.

• Gondját viseljük a minden generáció számára felüdülést nyújtó parkoknak, játszótereknek.

• Több lehetőséget teremtünk a kulturált kikapcsolódásra, a szabadidő hasznos eltöltésére, valamint a sportolásra.

• Fejlesztjük a közvilágítást, a rendőrséggel karöltve működő, polgárőr egyesületek megerősítésével növeljük a közbiztonságot.

• Megóvjuk a közérdeket. Tiszta, felelős városi gazdálkodást vezetünk be, megszüntetjük a fiktív számlázásokat, a sok tízmilliós szakértői, tanácsadói megbízásokat, és szigorúan ellenőrizzük a közpénzek felhasználását.