népszavazás!

5. vk. Széchenyiváros / Szentgyörgyi A. Isk. – Kalló Julianna

Kalló Julianna vagyok, nyugdíjas. A Kada Elek Szakközépiskolában érettségiztem, több szociális területen szerzett képzettségem van. Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Egészségügyi és Szociális Bizottságának vagyok több ciklus óta tagja. Alaposan megismertem az egészségügy és a szociális ellátórendszer helyzetét. 1995 óta dolgozom ezen a szakterületen.

Célomnak tartom körzetemben, a Hollandfaluban az elhasználódott utak rendbetételét, valamint hogy a gyermekek szép játszótereken játszanak, az emberek felújított járdákon sétáljanak, vagy pihenő padoknál beszélgessenek. Szeretném szorgalmazni a panelprogram folytatását, a parkok és terek tisztaságát, rendbetételét, parkolóhelyek kialakítását, valamint a földutak gréderezését, a közművilágítást és a közbiztonságot javítani.

Megválasztásom esetén tiszteletdíjamat nem kívánom felvenni, hanem felajánlom a körzetemben működő, szociális területen dolgozó egyesületek, alapítványok részére.

Arra kérem Önöket, hogy az október 12-ei önkormányzati választáson ne csak a politikai nézeteiket vegyék figyelembe, hanem a jelölt személyét is.

Elérhetőségeim: tel.: 30 359 0141 | 70 524 8393 | e-mail: kalloj [at] freemail [dot] hu

Tisztelt Választópolgár! Az önkormányzatnak többmilliárdos bevételt hoz a Mercedes gyár működése, de szeretném azt, ha a következő években minden kecskeméti megérezné a beruházás hasznát. A város pénzét minden kecskeméti életkörülményeinek a javítására kell felhasználni. Ne csak a városközpont épüljön-szépüljön! Főbb vállalásaim a következő öt évre, a következők. Könnyítjük a kisgyermekes családok megélhetését, ingyenessé tesszük a bölcsődei, óvodai ellátást a városban. Biztonságosabbá tesszük a kerékpáros- és a gyalogos közlekedést. Újraszervezzük a város közösségi közlekedését. Több biztonságos gyalogos átkelőhelyet létesítünk a forgalmas útvonalakon. Rendbe tesszük közterületeinket, javítjuk a zöldfelületek, parkok és játszóterek állapotát. Új játszótereket létesítünk, a régieket folyamatosan karbantartjuk. Nagyobb közbiztonság lesz a városban. Az egyes városrészeknek elérhető polgárbarát rendőrsége lesz, amelyek munkáját több polgárőr és önkéntes támogatja. Tiszta, átlátható közéletet és városi gazdálkodást vezetünk be. Megszüntetjük a felelőtlen vállalati gazdálkodást, a fiktív számlázásokat, a sok tízmilliós szakértői, tanácsadói megbízásokat, szigorúan ellenőrizzük a közpénzek felhasználását. Több találkozási helyet létesítünk az idős embereknek, a fiataloknak pedig kulturált közösségi tereket, klubokat, sportolási- és szórakozóhelyeket. Kecskemét élhető város, de sok a teendő. Szeretünk itt lakni és dolgozni. Ide köt bennünket saját múltunk, boldogulásunk és családunk, gyermekeink jelene és jövője. Önnel együtt szeretnék tenni, cselekedni a Hírös Városért. Mindannyiunkért! KÖZÖSEN KECSKEMÉTÉRT!